В этом тесте вы можете проверить свои знания на тему Модальный глагол Need. Во всех вопросах присутствует вариант ответа с глаголом need, однако не везде он верный.

Это сделано для того, чтобы закрепить Ваши навыки в различии глагола need от других модальных глаголов/конструкций.

1. _____ you help me with my homework?

A) Are
B) May
C) Can
D) Need

2. Take a sweater with you. It_____ get cold later.

A) won’t
B) might
C) would
D) need

3. I _____ to study for tomorrow’s exam.

A) don’t need
B) may not
C) couldn’t
D) will not

4. We have got plenty of time. We _____ hurry.

A) needn’t
B) didn’t use to
C) mustn’t
D) didn’t need to

5. A: I’m putting on weight.
B: You _____ go on a diet

A) ought
B) had to
C) needed to
D) should

6. You _____ to write and thank him.

A) has
B)...

must
C) ought
D) needed

7. You _____ do it now. You can do it this afternoon.

A) mustn’t
B) had better
C) needn’t
D) should

8. Joe ran all the way. It wasn’t necessary. Joe _____ run all the way.

A) needn’t have
B) need have
C) didn’t need to
D) doesn’t need to

9. You _____ any more aspirins; you’ve had four already.

A) mustn’t take
B) needn’t have taken
C) shouldn’t have taken
D) had better not take

10. A: How much do you weigh?
B: _____.

A) I needn’t have told you
B) I’d rather not tell you
C) I couldn’t have told you
D) I’d better not be told

Ответы.

1 — C, 2 — B, 3 — A, 4 — A, 5 — D, 6 — C, 7 — C, 8 — A, 9 — A, 10 — B.

Источник: Atalay Oguz «TEST MASTER» — Baskent Education Publication



1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд (No Ratings Yet)
Загрузка...

Модальный глагол NEED