Употребление Few, Little

1. We must be quick. There is… time.

A) few
b) a few
c) little
d) a little

2. Steve isn’t popular. He has… friends.

A) few
b) a few
c) little
d) a little

3. Would you like some sugar in your tea? – Yes, please, … .

A) few
b) a few
c) little
d) a little

4. Let’s go to a café. We’ve got… time before the train leaves.

A) few
b) a few
c) little
d) a little

5. Kate enjoys her life in this city. She has… friends and they meet quite often.

A) few
b) a few
c) little
d) a little

6. This town is not a very interesting place to visit, so… tourists come here.

A) few
b) a few
c) little
d) a little

7. He spoke… English, so it wasn’t very difficult to communicate with him.

A) few
b) a few
c) little
d) a little

8. This is a very boring place to live. There’s… to do.

A) few
b) a few
c) little
d) a little

9. Have you ever been to London? – Yes, I have been there… times.

A) few
b) a few
c) little
d) a little

10. This village is very small. There are only… houses.

A) few
b) a few
c) little
d) a little

Ответы

1-c, 2-a, 3-d, 4-d, 5-b, 6-a, 7-d, 8-c, 9-b, 10-b


1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд (No Ratings Yet)
Loading...


История педагогики как раздел общей педагогики.
Сейчас вы читаете: Употребление Few, Little