Здесь вы можете пройти тест по английскому языку на тему Possessive Pronouns (Притяжательные местоимения). В тесте 10 вопросов, из четырех вариантов ответов единственный верный.

1. I clean… teeth every morning.

A) my
B) your
C) her
D) our

2. The girl was sitting at the table. … eyes were full of tears.

A) his
B) their
C) her
D) its

3. Tom, this is Jack. … father works at our school.

A) their
B) her
C) our
D) his

4. Your children sing very well. … voices are strong.

A) our
B) their
C) her
D) its

5. We went to Brazil in the belief that we would enjoy… trip.

A) their
B) my
C) our
D) her

6. Boris looks like… father. …...

eyes are brown like… father’s like.

A) his, His, his
B) their, His, his
C) his, Its, his
D) his, His, its

7. You have to grow up. … actions are rush. (Твои поступки безрассудные)

A) his
B) her
C) their
D) your

8. We have always dreamt of having a baby. Hopefully, … dreams come true.

A) their
B) our
C) her
D) its

9. I am a very hardworking person. I come after school, have dinner and start doing… homework at once.

A) their
B) her
C) his
D) my

10. You are such a smart girl. … excellent marks at school prove it.

A) her
B) his
C) your
D) our

Ответы

1-a, 2-c, 3-d, 4-b, 5-c, 6-a, 7-d, 8-b, 9-d, 10-c.



1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд (No Ratings Yet)
Загрузка...

Притяжательные местоимения